Skip to main content

Facebook: GenerationZcnmv
Instagram: @generation_z_cnmv

„Este important sa nu te oprești din a-ți pune întrebări. Curiozitatea are rostul ei!” – Albert Einstein

Generation Z iți oferă oportunitatea de a participa la evenimentele noastre, incurajând întrebările și curiozitățile. Proiectul își propune să învețe elevii din generația Z (de unde și numele) lucruri pe care nu le-ar învața de regulă la scoală.

Intitulat „Tu ce personaj vrei sa fii?”, primul nostru proiect i-a adus pe elevi față în față cu actorul Adrian Titieni. Acesta și-a împărtășit experiențele de viață și a încurajat adolescenții să fie ei înșiși în drumul lor către succes.

Cea de-a doua ediție a Generation  Z a fost dedicată refugiaților. Reprezentanta specială a UNHRC Nisreen Rubaian a captat atenția, clarificând termenul de refugiat care, din nefericire, poate fi foarte ușor înțeles greșit. După o scurtă prezentare, elevii au participat activ la o discuție pe această temă.

Următorul nostru proiect l-a avut ca invitat pe Dumitru Prunariu – primul și singurul cosmonaut român care a ajuns în spațiul cosmic. Acesta ne-a oferit o lecție de viață punând accentul pe cât de important este sa NU renunți!