Skip to main content

Facebook: Interact Mihai Viteazul- Curtea Veche
Instagram: @itc_mihaiviteazul

Descriere

Clubul Interact este clubul de voluntariat al liceului, o organizație non-guvernamentală și non-profit care se ocupă cu organizarea de evenimente caritabile. Aceasta este „definiția” formală folosită de noi, însa Interact este mai mult decât acești termeni sofisticați. Pentru cei care au trecut prin acest club, definirea acestuia este de prisos – „familie” fiind cuvântul care adună toată experiența unui voluntar la un loc.

Proiecte

Biblioteca pentru toți copiii

Concertul caritabil „Biblioteca pentru toți copiii” a fost un eveniment  de debut pentru clubul Interact Mihai Viteazul, în care ne-au fost alături, în curtea Palatului Parlamentului, Alex Parker, Gojira & Planet H și 5gang. Împreună am reușit să ne atingem cauza și să rescriem povestea pentru copiii internați pe termen lung la Secția de Pediatrie Neurologică din cadrul spitalului „Alexandru Obregia”. Succesul evenimentului a fost momentul de lansare a clubului, care a continuat cu o serie impresionantă de proiecte.

Outsite Joke

Cu ocazia Zilei Păcălelilor, Interact Mihai Viteazul a organizat o seară de stand-up comedy, găzduiți de The Fool și acompaniați de talentații: Tănase George, Geo Adrian, Anisia Gafton, Bucalae Radu, Nelu Cortea și un numeros public gata sa se distreze la maxim. În spatele hohotelor de râs, scopul evenimentului a fost strângerea de fonduri destinate fundației Hospice Casa Speranței.