Skip to main content

Profesor coordonator: Brădescu Steliana, Nicoleta Bădescu
Instagram: @belarria.ro
Mail: belarria.ro@gmail.com

Descriere

Trupa de teatru online BelaRRia a fost creată în timpul pandemiei, trupă ce ne-a dat ocazia de a ne explora latura artistică. Acest proiect a luat naștere din necesitatea apropierii dintre oameni în aceste perioade grele. BelaRRia a oferit o modalitate de a ne exprima artistic și de a colabora, conform restricțiilor pandemiei. În cadrul acestui club urmărim dezvoltarea atât la nivel individual, cât și la nivel de echipă, prin analizarea și interpretarea de personaje, dar și prin procesele din spatele microfonului și camerei. Diferitele departamente oferă oportunitatea de a prioritiza activitatea preferată a fiecărui membru, aceștia putând alege adesea să se dezvolte pe mai multe planuri. Teatrul a devenit astfel un mod de a crea, de a ne exprima, de a ne disciplina și de a învăța să colaborăm. Ne propunem să aducem o viziune nouă, inedită asupra acestuia și să oferim posibilitatea oamenilor din toată țara de a avea acces la el prin intermediul platformelor de socializare.

Departamente

Scenaristică

Precum sugerează și numele, aici se scriu piese ce urmează a fi puse în producere sau se modifică scenete deja existente pentru a putea fi realizate.

Actoria

Acest department se ocupă cu ateliere pentru îmbunătățirea interpretării, a dicției și a gesticii și mimicii. De asemenea din acest department fac parte elevii care aduc la viață scenariile scrise de colegii lor.

Tehnic

Aici se regăsesc editorii audio/video care ne pun cap la cap videoclipurile, administratorii contului de Instagram și Youtube, dar și graficienii.

Proiecte realizate

Până în prezent, pe canalul de YouTube am realizat 10 momente scurte, prezentându-ne actorii și o piesa integrală – „Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov.