Skip to main content

Facebook: CȘE CNMV – La Mishu
Instagram: @cse_cnmv

Descriere

Consiliul Școlar al Elevilor se ocupă cu reprezentarea tuturor elevilor din liceu și cu organizarea de evenimente care să facă din elevii liceului o adevărată comunitate. Vocea elevilor se face auzită în luarea deciziilor prin reprezentantul elevilor în Consiliul de Administrație. De asemenea, echipa implicată (președintele, vicepreședintele, secretarul și directorii de departamente) se ocupă de organizarea unor evenimente memorabile (precum cele de mai jos), dar și de dorințele elevilor exprimate în cadrul adunărilor generale organizate lunar sau ori de câte ori este necesar.

Biroul executiv

Proiecte realizate

Ziua liceului

În 2019, CNMV a sărbătorit 154 de ani de la înființare. Cu această ocazie, a fost organizată tradiționala festivitate de ziua liceului, unde au fost prezentate videoclipurile „Mishunând prin liceu”, care au înrămat perspectiva bobocilor aflați la început de drum despre liceu, o serie de momente artistice și parada mascotelor fiecărei clase de boboci, însoțite de câte un imn.

Mishu pentru că…

În același timp cu festivitatea de ziua liceului, pe 8 noiembrie, a fost organizat „Mishu pentru că…”, în curte, astfel reușind să imortalizăm cele mai frumoase gânduri ale elevilor, care vor servi drept amintiri eterne în rememorarea anilor de liceu.

Festivitatea de Crăciun

Festivitatea de Crăciun a fost organizată anul acesta pe data de 17 decembrie, în sala de festivități. Programul a inclus momente artistice menite să aducă magia Sărbătorilor în Mishu.

O dată cu festivitatea de Crăciun, recruții Clubului Interact Mihai Viteazul Curtea Veche au pregătit un târg caritabil de dulciuri specifice și băuturi calde, instalând și un photo booth pentru a imortaliza cele mai frumoase zâmbete. Mai mult, lângă sala de festivități, clubul a organizat și un stand pentru personalizarea felicitărilor de Crăciun și a împărțit cadourile din cadrul Crăciunului Timizilor (tradiția de a lăsa un cadou anonim pentru o persoană din liceu)

Mishu pe Gheață

Ca în fiecare an, am păstrat tradiția! Consiliul Școlar al Elevilor CNMV, alături de Clubul Interact Mihai Viteazul Curtea Veche, au realizat pe data de 31 ianuarie evenimentul caritabil „Mishu pe gheață”, invitând colectivul liceului să patineze în Cișmigiu și să se bucure împreună de apusul soarelui.

Mishu in Love

Cu ocazia sărbătorii de Dragobete, am oferit ocazia elevilor să își mărturisească sentimentele. Aceștia au lăsat mesaje persoanelor dragi în cutia de la etajul I, până pe data de 24 februarie, notând clasa și numele destinatarului pe plic. Cei din Consiliul Școlar al Elevilor au împărțit biletele și scrisorile, răspândind dragostea în Mishu.