Skip to main content

Odată ca niciodată (adică în anul 2016), Colegiul Național “Mihai Viteazul” participa pentru prima oară la Concursul Humanitas în licee. Timp de șase ani, războinicii cnmviști s-au luptat pentru a cuceri trofeul mult dorit, ceea ce au și reușit după multă muncă și perseverență. Anul 2022 a fost  cel norocos pentru toți luptătorii echipei Humanitas din liceul nostru, întrucât am reușit să aducem premiul I acasă, în Împărăția CNMV-ului.

Desigur că această performanță nu ar fi fost posibilă fără implicarea profesorilor coordonatori ai proiectului – doamna  Steliana Brădescu și domnul Gabriel Georgescu –   cărora le mulțumim. Le suntem, de asemenea, recunoscători doamnelor diriginte ale claselor noastre care ne- au susținut si ne-au încurajat în efortul nostru de zi cu zi: doamna Carmen Blendia, doamna Gina Spirea, doamna Nicoleta Bădescu, doamna Daniela Tudor, doamna Mihaela Stan.

Nu în ultimul rând,  adresăm mulțumiri tuturor elevilor implicați în acest proiect,  fără de care aceasta reușită nu ar fi existat. Iată numele membrilor   echipei “extinse” a colegiului nostru care a contribuit la izbânda din acest an:

Etapa 1:

Etapa 2:

Etapa 3:

Etapa finală:

https://www.facebook.com/watch/?v=730041811464456

Material realizat de Teodora Pocriș- ,,cea mai mică humanistă”(a IX-a B)